Geplaatst op 3 Reacties

Beursaanbieding

Dit weekend is de vakbeurs in Houten (NL). Door de aanhoudende Covid-19, heb ik besloten om dit jaar niet deel te nemen. Vele pedicures hebben ook besloten om dit jaar een keer verstek te laten gaan.

Ik wilde dit weekend eigenlijk deze webshop lanceren op de beurs, maar dat moet nu helaas een beetje anders.

Wel heb ik een hele mooie set samengesteld voor de pedicure die op zoek is naar een nieuwe pedicure-motor. De set bestaat uit een Masterspray Touch NBX met LED (in het handstuk), een Omnicut, een bus Cleanspray+ en een verpakking met 10 sets mesjes voor de Omnicut.

Normaal kost deze set 3736,95 excl. btw. Indien u een oude pedicure-machine inruilt (maakt niet uit welke) dan kost deze complete set € 3175,- excl. btw.

Masterspray Touch NBX LED
Omnicut
Cleanspray+
Verpakking met 10 sets mesjes voor de Omnicut

3 gedachten over “Beursaanbieding

  1. Goedenavond Jeroen, wat een mooie aanbieding is dit. Ik heb afgelopen weekend op de vtv beurs in Houten bij een concollega deze motor staan bewonderen, en wil ‘m na even nadenken graag aanschaffen. Ik had alleen wel graag een koolborstelloos handstuk gehad, waar komt de prijs dan op uit?

    1. Beste Nataja, de koolstofborstel-loze zijn momenteel niet leverbaar vanwege leverproblemen met micro-chips. Vandaar dat ik enkel deze set aan kan bieden.

  2. Excuus, bij de vorige reactie staat de verkeerde extensie bij de site… t is .nl ipv. .com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.